Skip to main content

Zaalhuur & Ruimtes

Totale capaciteit overdekt 900 personen

Voor grotere recepties of feesten kunnen jullie gebruik maken van het Restaurant, de Serre, het Terras (eventueel met aan te bouwen luxe tent), de Koepel en Salon, Boardroom, Club en Tuinkamer. De ruimtes lenen zich samen met de Serre en naastgelegen terrassen uitstekend voor diverse gelegenheden. Op de terrassen kunnen wij diverse luxe tentopstellingen plaatsen waardoor het event uitgebreid kan worden tot 1500 personen!

Serre

€500 per dagdeel

De Serre is een prachtige ruimte met mobiel dak. Met lekker weer kan deze open om een terras effect te creëren. Afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen tot 100 personen. Deze zaal is in overleg exclusief af te huren.

Restaurant

€500 per dagdeel

Het restaurant is een prachtige ruimte met uitzicht over de golfbaan en de Oude Maas. Deze ruimte is af te huren voor grote partijen en evenementen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tasman.

v.a. €250 per dagdeel

Tasman is een mooi restaurant op 5 minuten wandelen vanaf Abel. Met veranda, restaurant, underground en terras is dit een prachtige locatie voor een bruiloft. Afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen tot 250 personen.

Salon & boardroom

€235 per dagdeel

De Salon & Boardroom zijn 2 zalen (dezelfde grootte) met uitzicht over de golfbaan & Oude Maas. Afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen van 25 tot 150 personen.

360* view

Koepel

€500 per dagdeel

De Koepel is geschikt voor prachtige ceremonies maar is ook uitermate geschikt voor feestenavonden. De Koepel beschikt over een privé terras. Afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen tot 120 personen.

Club

€500 per dagdeel

De Club is een prachtige ruimte met eigen bar, tuinkamer en terras met uitzicht op de golfbaan en de Oude Maas.  Afhankelijk van de gelegenheid, geschikt voor gezelschappen tot 120 personen.

Door de mobiele wanden kunnen we gemakkelijk ruimtes bij elkaar voegen. Op deze manier hebben we overdekt capaciteit voor 900+ personen. Op de terrassen kunnen wij diverse luxe tentopstellingen plaatsen waardoor het event uitgebreid kan worden tot 1500 personen.

Onze zaalhuur is per dagdeel en inclusief BTW. De dagdelen zijn als volgt:

  • 8.30 tot 12.30 uur
  • 12.30 tot 17.00 uur
  • 17.30 tot 00.00 uur

Salon & Boardroom €465 per dagdeel
Boardroom & Club €735 per dagdeel
Salon, Boardroom & Club €965 per dagdeel
Salon, Boardroom, Club & Restaurant €1830 per dagdeel