Skip to main content

Gefeliciteerd!

Mogen wij jullie van harte feliciteren? Jullie gaan trouwen! Een prachtig vooruitzicht. En de voorpret is al begonnen, want jullie zijn op zoek naar dé perfecte locatie voor de mooiste dag van jullie leven. Kiezen jullie voor een bruiloftsfeest in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam, dan zou ik zeker eens een kijkje bij ons komen nemen.

Jouw bruiloftsfeest bij Abel

Ons restaurant vind je in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden in Poortugaal, vlakbij Rotterdam. Abel Trouwen is volledig gericht op bruiloftsfeesten en heeft verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer voor het houden van een onvergetelijk bruiloftsfeest.
Wat dacht je van de Salon waar je met 80 gasten uit je dak kunt gaan tijdens een spetterend feest. Of ga je voor de unieke beleving van de Koepel? In combinatie met het terras en de ramen die tot loophoogte open kunnen, weet je in ieder geval zeker dat je gasten nog lang zullen napraten over de bijzondere locatie van jullie trouwfeest. En in de zomermaanden kunnen we nog een tent plaatsen, zodat er zowel binnen als buiten gefeest kan worden. Bekijk onze foto’s maar eens voor een impressie van de verschillende sferen die wij kunnen creëren.

Ook voor de huwelijksvoltrekking

Wist je dat je niet alleen voor het bruiloftsfeest bij ons terecht kunt? Voor Rotterdam en omgeving is Abel namelijk ook een officiële trouwlocatie. Samen met je gasten kun je dus de hele dag bij ons doorbrengen. Geen gedoe met rijden naar verschillende locaties. Alles onder één dak. En we nemen alles voor jullie uit handen.
De huwelijksvoltrekking kan bijvoorbeeld buiten in de tuin of in de prachtige Koepel plaatsvinden. Op een zonnige dag doen we er de ramen open. Onze Serre biedt bij mooi weer een prachtige sfeervolle plek voor het diner voordat het trouwfeest begint in bijvoorbeeld onze restaurantruimte.

Buitenterrein

Een groot voordeel is dat we ook beschikken over een omvangrijk terrein waar de daggasten zich kunnen vermaken. Terwijl jullie met de fotograaf op pad gaan, kunnen de volwassenen op de golfbaan terecht en kunnen kinderen naar hartelust spelen op het speelveld. Of wat dacht je van een percussie- of goochelworkshop? Er zijn meerdere mogelijkheden voor de invulling van het bruiloftsfeest nabij Rotterdam. We regelen echt alles van a tot z.

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Wij zorgen daarvoor. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken indien je een bruiloftsfeest vlakbij Rotterdam wenst. Abel beschikt over veel ruimtes en sferen en biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Ontdek Abel. Trouwen