Skip to main content

Muziek & entertainment 

Abel Trouwen Ohio logo

Ohio Music

Muziek & Entertainment

Evenementenbureau Barendrecht - OHIO BV is een all round entertainment bedrijf. Zij laten u een echt feest beleven. Voor entertainment, licht/geluid & artiesten kunt u bij hen terecht.

Tim Horsting

Goochelaar

Met meer dan 7500 optredens in binnen en buitenland kan Tim Horsting moeiteloos inspelen op elke situatie.

Orli entertainment

Hostessen, dansers & entertainment

Bij Hostessbureau Orli Entertainment boekt u de beste hostesses, danseressen en entertainers voor uw beurs of evenement.

Nathan van der Veer

Kunst & Communicatie

Nathan van der Veer zet tekeningen en grafische vormgeving voor het vertalen van boodschappen en het vertellen van verhalen.

Ameezing Events

Verhuur luxe sort play speeltoestellen

Wij transformeren elke binnen of buitenruimte om tot een luxe mobiele speeltuin tot wel 30m2! Van een luxe play area tot een eye-catching springkasteel met een customized bedrukking.

Abel Trouwen De Ballonnen Koning logo

De Ballonnenkoning

Ballonnen & Decoratie

De Ballonnenkoning gaat uit van de beleving van u als bezoeker. Met foto’s van verschillende soorten ballondecoratie geven zij u een indruk, wat er mogelijk is met hun ballonnen.

Special Message

Audio gastenboek

Geef jouw event een persoonlijke touch met de retro telefoons als audio gastenboek.

Decoratie, Styling & planning

Dream on Decor

Decoratie

Wil je bruiloft decoratie huren? Wij verhuren decoratie voor uw mooiste bruiloft of feest, wat de locatie net een extra wauw-factor geeft! gemaakt.

Ellen Spoor

Trouwambtenaar

Gaan jullie trouwen en zoek je een trouwambtenaar in 2023 of 2024? Er is wat Ellen betreft dan ook maar één doel: dat jullie een magische ceremonie hebben!

Pure & Trust

Bloemen & Styling

Pure & Trust is gespecialiseerd in Wedding Flowers & Styling. Onze passie is om er een totaal sfeertje van te creëren met een personal touch voor jullie mooie dag.

Wonderful Wedding

Planning | styling | bloemen

Bij Wonderful Wedding kunnen jullie kiezen uit diverse trouwpakketten, van enkel ceremoniemeester tot het van A tot Z regelen van de complete Bruiloft.

Abel Trouwen Schoonheidssalon eigentijds logo

Schoonheidssalon Eigentijds

Haar & Make-up

Voor deze bijzondere dag zorgt Linda voor de bruidsmake-up die bij jou perfect past. Ze luistert goed naar jouw wensen en jullie nemen samen alle mogelijkheden door voor jouw styling.

Auke de Jong

Trouwambtenaar

Jullie liefdesverhaal is uniek en bijzonder, net als de ceremonie! Trouwambtenaar Auke de Jong is de persoon die jullie liefdesverhaal weet te vangen in een persoonlijke speech.

Taarten & Gebak

Enjoy cakes

Gebak, Taarten, etc.

Bijzondere mensen en momenten verdienen een bijzondere traktatie. Ze maken de meest verrukkelijke verrassende verwennerijen.

Het Taartgeheim

Bruids | Kinder & Feesttaarten

Een gespecialiseerd bedrijf in gepersonaliseerde taarten. Denk aan verjaardag/feest/gender/bruiloft taarten, cupcakes, petit fours etc.

Eddie's Taartenservice

Taarten, cupcakes & gebak

Eddie's taarten maakt al 25 jaar heerlijke taarten en gebak. Onze specialiteit is Marsepein met slagroomvulling en een laagje vruchtenmousse.

Michelle's Sweets

Taarten, cupcakes en nog veel meer

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van luxe banket producten. Je kan bij ons terecht voor taarten, cupcakes en nog veel meer.

Video & Fotografie

Abel Trouwen Wildflowers logo

Wildflowers by KG

Fotografie

Het gezicht achter Wildflowers is Karlijn Goudriaan, die al ruim 10 jaar bruiloften met veel liefde fotografeert. Haar stijl is verhalend, spontaan en authentiek.

Sophie Slurink

Trouwfotograaf

Sophie is een enorm talent als het gaat om trouwfotografie. Zoals ze zelf zegt: 'Mijn fotografiestijl is één groot verhaal... romantisch, elegant, tijdloos en vol emotie'.

Your drone shot

Fotografie, filmen & drone

Your Drone Shot zorgt voor mooie beelden. Door de 4k camera maken ze scherpe en gedetailleerde drone beelden.

Vincent van Dordrecht

Fotografie

Een all-round fotograaf met expertise o.a. op het gebied van portret-, sport- reportage-, reis- en uiteraard eventfotografie.

Tien Producties

Videoproducties

Tien Producties brengt jouw evenement in beeld met details die erom doen. Contentmakers die weten waar ze mee bezig zijn.