Abel Trouwen De Ballonnen Koning logo

De Ballonnenkoning

Ballonnen & Decoratie

De Ballonnenkoning gaat uit van de beleving van u als bezoeker. Met foto’s van verschillende soorten ballondecoratie geven zij u een indruk, wat er mogelijk is met hun ballonnen.

Abel Trouwen Ohio logo

Ohio Music

Muziek & Entertainment

Evenementenbureau Barendrecht - OHIO BV is een all round entertainment bedrijf. Zij laten u een echt feest beleven. Voor entertainment, licht/geluid & artiesten kunt u bij hen terecht.

Abel Trouwen Pure & Trust logo

Pure & Trust

Bloemen

Door Nicole den Braver, Freelance bloem stylist arrangeur. Voor een creatief stoere sfeer van Wedding flowers maakt Pure & Trust met passie uw personal touch.

Abel Trouwen Bedankje.nl logo

Bedankje

Bedankjes & Gifts

Bedankje.nl heeft een groot assortiment aan hippe, originele en persoonlijke trouwbedankjes die ze helemaal gratis voor jullie personaliseren. Alle bedankjes worden met grote zorg gemaakt.

Abel Trouwen Wildflowers logo

Wildflowers by KG

Fotografie

Het gezicht achter Wildflowers is Karlijn Goudriaan, die al ruim 10 jaar bruiloften met veel liefde fotografeert. Haar stijl is verhalend, spontaan en authentiek.

Abel Trouwen Schoonheidssalon eigentijds logo

Schoonheidssalon Eigentijds

Haar & Make-up

Voor deze bijzondere dag zorgt Linda voor de bruidsmake-up die bij jou perfect past. Ze luistert goed naar jouw wensen en jullie nemen samen alle mogelijkheden door voor jouw styling.