Skip to main content

Gaan jullie trouwen? Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! Nu kan het plannen van de mooiste dag van je leven echt gaan beginnen, want de voorpret is minstens zo leuk als de dag zelf. Hoe groot of klein je je bruiloft ook wilt vieren, er zijn stiekem altijd een hoop dingen die je moet regelen. Zoals de trouwlocatie. Wil je trouwen in de regio Rotterdam? Kom dan zeker eens een keer kijken bij Abel. Grand café restaurant.

Je vindt ons in Poortugaal, midden in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden. Omringd door de groene natuur maar wel met een trendy en hippe uitstraling. Bij Abel. Grand café restaurant heb je de beschikking over verschillende zalen die allemaal voor een eigen unieke beleving zorgen. De Serre en Salon zijn ideaal voor kleinere gezelschappen die willen genieten van een intieme bruiloft. Bij de Koepel weet je zeker dat je gasten nog lange tijd zullen napraten over de bijzondere locatie en in het restaurant kun je een echt knalfeest geven.

We kunnen alles voor je regelen wanneer je bij ons gaat trouwen. Of je nu uit Rotterdam komt of elders in Nederland. Het enige dat we niet in de hand hebben, is het weer. Want in Nederland weet je nou eenmaal nooit wat voor weer je kunt verwachten. Daarom zijn wij overal op voorbereid. Bij elke ruimte hebben we een overdekt terras zodat je gasten altijd warm en droog staan. En de Koepel kan volledig open bij een stralende dag, maar ook à la minute weer dicht wanneer het weer onverhoopt omslaat.

Als je gaat trouwen in de omgeving van Rotterdam, wil je dan de hele dag rijden naar verschillende locaties of wil je heerlijk relaxed kunnen genieten? Bij Abel. Grand café restaurant kun je namelijk je hele trouwdag bij ons doorbrengen. Van huwelijksvoltrekking en borrel tot diner en afsluitend knalfeest. En terwijl je foto’s maakt in het natuurgebied, hebben we ook nog verschillende activiteiten om je gasten te vermaken die je makkelijk in je nette kleding kunt doen. Zoals een rondje golfen, een boottocht over de Oude Maas of een percussieworkshop. En de kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het speelveld.

Ga je trouwen in Rotterdam en omgeving, dan ben je bij Abel. Grand café restaurant aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat jullie echt de mooiste dag van je leven krijgen. Neem contact met ons en dan bespreken de uitgebreide mogelijkheden.

Ontdek Abel. Trouwen