Skip to main content

Ben je op zoek naar een bijzondere bruiloftszaal in de regio Rotterdam? Breng dan zeker ook eens een bezoek aan Abel. Grand café restaurant. Een hippe en trendy locatie in Poortugaal, midden in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden. Of je nu een grootse bruiloft wilt met veel gasten of juist een intieme dag met een select aantal dierbare familieleden en vrienden. Wij zorgen ervoor dat jullie echt de mooiste dag van je leven krijgen.

Abel. Grand café restaurant is niet zomaar een bruiloftszaal nabij Rotterdam. En je kunt bij ons niet alleen dineren en feesten. Wij kunnen namelijk de hele dag voor je verzorgen. Van huwelijksvoltrekking en borrel tot diner en feest.

De dag kan er bijvoorbeeld als volgt uit zien. Jullie komen aan via de oprijlaan waar jullie gasten langs de kant applaudisseren. Geef het ja-woord in de knusse Serre of Salon, buiten in de unieke hippietent of in de bijzondere Koepel. Terwijl jullie foto’s maken in het natuurgebied, vermaken je gasten zich met een wedstrijdje handboogschieten, een rondje golf op de Pitch & Putt golfbaan of met een boottocht over de Oude Maas. Kinderen kunnen ondertussen naar hartenlust spelen op het speelveld. Als jullie terug zijn eerst nog even borrelen op het terras om vervolgens te dineren in het Restaurant. De dag wordt afgesloten met een knalfeest in de Koepel.

Zoals je ziet kunnen we de hele dag voor je uit handen nemen. Eén ding kunnen we echter niet voorspellen: het weer. Daarom zijn we als bruiloftszaal nabij Rotterdam overal op voorbereid. Bij elke ruimte vind je een overdekt terras zodat je gasten altijd warm en droog staan. En de Koepel kan volledig geopend worden tijdens een stralende dag, maar kan ook à la minute weer dicht wanneer het weer onverhoopt nog omslaat.

Hoe je dag er ook uitziet, bij Abel. Grand café restaurant vind je altijd wel een bruiloftszaal die bij jou uit Rotterdam past. De Serre en Salon zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen, terwijl je in het Restaurant en de Koepel een groots knalfeest kunt geven.

Laat ons de mooiste dag van je leven regelen. Het enige wat jullie dan hoeven te doen, is Genieten. Inderdaad, met een hoofdletter G. Neem contact met ons op en we bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met je door.

Ontdek Abel. Trouwen