Skip to main content

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Laat de voorpret van het organiseren van de mooiste dag van je leven maar komen. Want dat is zeker minstens zo leuk als de grote dag zelf. Wil je je bruiloft in de omgeving van Rotterdam vieren? Kom dan zeker eens sfeer proeven bij Abel. Grand café restaurant.

Je vindt ons in Poortugaal, midden in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden. Omringd door de groene natuur kun je bij ons van begin tot eind van je bruiloft genieten.

Abel. Grand café restaurant kan namelijk je hele bruiloft verzorgen. Voor iedereen uit omgeving Rotterdam en ver daarbuiten. Begin met de huwelijksvoltrekking in de bijzondere hippietent, in de intieme Serre of Salon of de stralende Koepel. Terwijl jullie foto’s maken in het natuurgebied, kunnen je gasten zich vermaken met één van onze activiteiten. Wat dacht je van een boottocht over de Oude Maas, een rondje golfen over de golfbaan of een wedstrijdje handboogschieten. En de kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het speelveld. Vervolgens ga je genieten van een heerlijk diner in het Restaurant om vervolgens de dag af te sluiten met een spetterend feest in de Koepel. Alles onder één dak. Het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten.

We kunnen alles regelen voor jullie, behalve het weer. In Nederland weet je nou eenmaal nooit wat voor weer het wordt. Daarom zijn we bij Abel. Grand café restaurant overal op voorbereid. Bij elke ruimte vind je een overdekt terras zodat je gasten altijd warm en droog staan. En de Koepel kan volledig open tijdens een stralende dag, maar kan ook weer à la minute weer dicht wanneer het weer onverhoopt omslaat.

Hoe je bruiloft in de buurt van Rotterdam er ook uit ziet, wij zorgen ervoor dat de dag er precies zo uitziet als jullie willen. Wil je een groots feest met veel gasten, lichten en een enthousiaste dj? Of liever een intieme dag met een select aantal dierbare familieleden en vrienden? Het is jullie dag, dus jullie bepalen hoe de mooiste dag van je leven er uit ziet.

Ontdek wat Abel. Grand café restaurant voor jullie bruiloft nabij Rotterdam kan betekenen. Neem contact met ons op en dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je. We staan je graag te woord!

Ontdek Abel. Trouwen