Skip to main content

Feestlocatie

Jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk, van harte gefeliciteerd. Alle voorpret begint met het zoeken naar de geschikte locatie voor de dag van jullie leven. 
Abel is geknipt voor een huwelijksfeest nabij Rotterdam. Kom dus zeker een keertje langs om je te laten overtuigen van de mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest in de regio Rotterdam.

Sferen

Onze locatie is volledig gericht op het houden van een huwelijksfeest. Je vindt ons in De Rhoonse Grienden in Poortugaal, een prachtig natuurgebied vlakbij Rotterdam. We hebben verschillende ruimtes voor het houden van een onvergetelijk feest en iedere ruimte heeft een eigen sfeer. Voor alle smaken wat wils dus! 
In de Salon kun je met 80 gasten lekker los gaan tijdens een spetterend feest. Onze Koepel heeft al veel gasten een unieke beleving bezorgd. In combinatie met het terras en de ramen die tot loophoogte open kunnen, weet je in ieder geval zeker dat je gasten nog lang zullen napraten over de bijzondere locatie van jullie huwelijksfeest. In de zomermaanden is de kans natuurlijk groter op een feestje buiten. Daarom plaatsen wij indien gewenst een tent zodat er zowel binnen als buiten gefeest kan worden. Bekijk onze foto’s op de website voor een goede impressie van de mogelijkheden.

Trouwlocatie

Abel is ook een officiële trouwlocatie voor Rotterdam en omgeving. Dus niet alleen voor een huwelijksfeest nabij Rotterdam, maar ook voor de huwelijksvoltrekking kun je bij ons terecht. Het is dus mogelijk om samen met je gasten de hele dag bij ons door te brengen. Je hoeft in dat geval geen autoritten in te plannen, dat is nog eens makkelijk. Alles onder één dak. Bovendien: we nemen alles voor jullie uit handen.Buitenterrein

Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking buiten in de tuin of in de prachtige Koepel plaatsvinden. Onze Serre is geschikt voor het diner: het biedt bij mooi weer een prachtige sfeervolle plek. Het feest vervolgens, begint in bijvoorbeeld onze restaurantruimte.
Abel beschikt ook over een groot buitenterrein waar de gasten zich kunnen vermaken. Terwijl jullie op de foto gaan, zorgen wij ervoor dat de daggasten een gezellige tijd hebben op de golfbaan. De aanwezige kinderen kunnen naar hartelust spelen op het speelveld. Wil je iets heel anders, dan kan zelfs een percussie- of goochelworkshop worden geregeld. 
Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor de invulling van een huwelijksfeest nabij Rotterdam. Wij verzorgen alles tot in de puntjes.

Jullie bruiloft wordt bij Abel de mooiste dag van je leven. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken indien je een huwelijksfeest in de buurt van Rotterdam wenst.

Ontdek Abel. Trouwen