Skip to main content

Jullie gaan trouwen! Wat leuk en natuurlijk van harte gefeliciteerd! De voorpret van het organiseren van de mooiste dag van je leven is minstens zo leuk als de grote dag zelf. Groots met veel gasten of intiem met een handjevol familie en vrienden. Hoe je trouwdag er ook uit ziet, er zijn altijd een aantal zaken die je moet regelen. Zoals de locatie. Kies je voor een trouwfeest in de buurt van Rotterdam? Dan moet je ook zeker eens bij Abel. Grand café restaurant kijken.

Je vindt ons restaurant midden in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden in Poortugaal, vlakbij Rotterdam. Bij ons heb je de keuze uit diverse zalen om je trouwfeest in de omgeving van Rotterdam te vieren. Wat dacht je van de Salon waar je met 80 gasten uit je dak kunt gaan tijdens een spetterend feest. Of ga je voor de unieke beleving van de Koepel? In combinatie met het terras en de ramen die tot loophoogte open kunnen, weet je in ieder geval zeker dat je gasten nog lang zullen napraten over de bijzondere locatie van het trouwfeest. En in de zomermaanden kunnen we nog een echte hippietent plaatsen zodat er zowel binnen als buiten gefeest kan worden.

Maar wist je dat je niet alleen voor het trouwfeest in Rotterdam bij ons terecht kunt? Abel. Grand café restaurant is namelijk ook een officiële trouwlocatie. Je kunt dus samen met je gasten de hele dag bij ons doorbrengen. Geen gedoe met rijden naar verschillende locatie. Alles onder één dak én we nemen alles voor jullie uit handen.

Wanneer jullie je hele trouwdag bij Abel. Grand café restaurant doorbrengen, heb je de beschikking over meerdere zalen. De huwelijksvoltrekking kan bijvoorbeeld buiten in de tuin of in de prachtige Koepel plaatsvinden, waarvan de ramen makkelijk open kunnen bij een zonnige dag. Tijdens het foto’s maken kunnen je daggasten zich vermaken op de Pitch & Putt golfbaan of met een percussie- of goochelworkshop. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het speelveld. Daarna dineren in de Serre om vervolgens de dag af te sluiten in het Restaurant met een knallend trouwfeest, die je alleen in Rotterdam ziet.

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van je leven zijn. Daar kunnen wij voor zorgen. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek Abel. Trouwen