Skip to main content

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de regio Rotterdam? Wat dacht je van Abel. Grand café restaurant? Je vindt ons in Poortugaal, midden in het prachtige natuurgebied De Rhoonse Grienden. Een sfeervolle locatie met heel veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jullie echt de mooiste dag van je leven krijgen.

Kies je voor een groots feest met veel gasten of juist voor een intieme sfeer met een select aantal dierbare familieleden en vrienden? Hoe je dag er ook uitziet, wij kunnen ervoor zorgen dat je bruiloft precies is waar jullie van dromen. En het mooie is, je kunt de hele dag bij ons doorbrengen, want je kunt ook de huwelijksvoltrekking zelf bij ons doen.

Wanneer je voor Abel. Grand café restaurant kiest als trouwlocatie in de regio Rotterdam, dan heb je de beschikking over verschillende zalen. Hierdoor heeft elk gedeelte van de dag zijn eigen sfeer en uitstraling. Kom aan over de oprijlaan terwijl je gasten applaudisseren langs de kant. Geef het ja-woord in de prachtige Koepel, de intieme Serre of unieke hippietent. Maak foto’s in het natuurgebied, terwijl je gasten zich vermaken op de Pitch & Putt golfbaan of een boottocht maken over de Oude Maas. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het speelveld. Ga daarna heerlijk dineren in het Restaurant om de avond af te sluiten met een knallend feest in de Koepel. Alles op één trouwlocatie nabij Rotterdam. Geen gedoe met rijden naar verschillende locaties, maar relaxed genieten van jullie trouwdag. Dat wil je toch ook?

Wil je je trouwdag bij Abel. Grand café restaurant doorbrengen? Dan kunnen we – indien gewenst – alles voor je uit handen nemen. We kunnen alles tot in de puntjes voor je regelen, op één ding na: het weer. In Nederland weet je nooit van te voren wat voor weer het wordt, daarom zijn wij overal op voorbereid. Bij elke ruimte hebben we overdekte terrassen zodat je gasten altijd warm en droog staan. En de Koepel kan helemaal open op een stralende dag, maar ook à la minute weer dicht wanneer het weer onverhoopt toch omslaat.

Kom voor de mooiste dag van je leven naar onze bijzondere trouwlocatie in de buurt van Rotterdam. Neem contact met ons op en we bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met je. Of kom zelf sfeer proeven. Jullie zijn altijd van harte welkom!

Ontdek Abel. Trouwen