Keuzemenu

Neem de regie in eigen handen over jullie menu. Bekijk hieronder welke mogelijkheden wij allemaal bieden voor het samenstellen van een eigen menu. Creëer jouw ervaring, aangepast aan jouw smaak en voorkeuren.

Voorgerecht

Inclusief brood met smeersels*

Carpaccio
Van rund met basilicummayonaise, bieslookolie, spekjes, Parmezaanse kaas, pitten en rucola

of

Tonijn
Licht gebrande tonijn met mierikswortelcrème, dashi, pancetta, avocado en meloen

of

Pompoen
Pompoenhummus, gegrilde pompoen, pecannoot, mandarijn, beukenzwam, ui en meloen

Soep

Tomaat
Crème fraîche & verse kruiden.

of

Knolselderij-truffel
Truffelcrunch en flatbread

Tussengerecht

Eendenborst
Met aardappelmousseline, biet, wortel, sinaasappel en honing-tijmcrumble

of

Pietermanfilet
Met aardappel, misocrème, calamari, romanesco, tomaat en saus van schaaldieren

of

Knolselderijsteak
Afgelakt met chimichurri, geserveerd met bloemkoolcrème, zoete aardappel, pastinaak, wortel, pistachecrunch en umamisaus

Hoofdgerecht

Inclusief frisse salade & frites met mayonaise.

Rundersteak
Met seizoensgroenten en pepersaus

of

Heilbotfilet
Met aardappel, misocrème, calamari, romanesco, tomaat en saus van schaaldieren

of

Tortellini
Gevulde tortellini met tomaat, courgette en paprika. Geserveerd met umamisaus en afgetopt met tomatencrunch, paddenstoel en rucola

Dessert

Soes Abel
Grote soes gevuld met vanille-ijs, slagroom, karamel en chocoladesaus

of

Pistache-soufflé
Met witte chocolade en yoghurt-notenijs

of

Cannoli
Wisselende smaken

Uitbreidingsmogelijkheden*

Spoom
Een verfrissende onderbreking + € 7,75

Kaas
Diverse soorten kaas met garnituren + € 15

De opties zijn:

2 gangen: soep & hoofdgerecht 38,- 

2 gangen: voor- & hoofdgerecht47,- 

3 gangen: soep, hoofdgerecht & dessert 48,25 

3 gangen: voor-, hoofdgerecht & dessert 56,50 

4 gangen: voor-, soep-, hoofdgerecht & dessert 59,50 

4 gangen: voor-, tussen-, hoofdgerecht & dessert 66,- 

5 gangen: voor-, soep-, tussen-, hoofdgerecht & dessert 69,- 

 

Graag vernemen wij de gewenste vorm van het diner. 

Bij keuze voor het keuzemenu horen wij tevens het aantal gangen. 

Binnen elke gang kunnen jullie gasten kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. 

De keuzes van alle gasten ontvangen wij graag minimaal 7 werkdagen voorafgaand aan het diner.