Neem de regie in eigen handen over jullie menu. Bekijk hieronder welke mogelijkheden wij allemaal bieden voor het samenstellen van een eigen menu. Creëer jouw ervaring, aangepast aan jouw smaak en voorkeuren.
Voorgerecht
Inclusief brood met smeersels*
Carpaccio
Van rund met basilicummayonaise, bieslookolie, spekjes, Parmezaanse kaas, pitten en rucola
of
Tonijn
Licht gebrande tonijn met mierikswortelcrème, dashi, pancetta, avocado en meloen
of
Pompoen
Pompoenhummus, gegrilde pompoen, pecannoot, mandarijn, beukenzwam, ui en meloen
Soep
Tomaat
Crème fraîche & verse kruiden.
of
Knolselderij-truffel
Truffelcrunch en flatbread
Tussengerecht
Eendenborst
Met aardappelmousseline, biet, wortel, sinaasappel en honing-tijmcrumble
of
Pietermanfilet
Met aardappel, misocrème, calamari, romanesco, tomaat en saus van schaaldieren
of
Knolselderijsteak
Afgelakt met chimichurri, geserveerd met bloemkoolcrème, zoete aardappel, pastinaak, wortel, pistachecrunch en umamisaus
Hoofdgerecht
Inclusief frisse salade & frites met mayonaise.
Rundersteak
Met seizoensgroenten en pepersaus
of
Heilbotfilet
Met aardappel, misocrème, calamari, romanesco, tomaat en saus van schaaldieren
of
Tortellini
Gevulde tortellini met tomaat, courgette en paprika. Geserveerd met umamisaus en afgetopt met tomatencrunch, paddenstoel en rucola
Dessert
Soes Abel
Grote soes gevuld met vanille-ijs, slagroom, karamel en chocoladesaus
of
Pistache-soufflé
Met witte chocolade en yoghurt-notenijs
of
Cannoli
Wisselende smaken
Uitbreidingsmogelijkheden*
Spoom
Een verfrissende onderbreking + € 7,75
Kaas
Diverse soorten kaas met garnituren + € 15
De opties zijn:
2 gangen: soep & hoofdgerecht 38,-
2 gangen: voor- & hoofdgerecht47,-
3 gangen: soep, hoofdgerecht & dessert 48,25
3 gangen: voor-, hoofdgerecht & dessert 56,50
4 gangen: voor-, soep-, hoofdgerecht & dessert 59,50
4 gangen: voor-, tussen-, hoofdgerecht & dessert 66,-
5 gangen: voor-, soep-, tussen-, hoofdgerecht & dessert 69,-
Graag vernemen wij de gewenste vorm van het diner.
Bij keuze voor het keuzemenu horen wij tevens het aantal gangen.
Binnen elke gang kunnen jullie gasten kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.
De keuzes van alle gasten ontvangen wij graag minimaal 7 werkdagen voorafgaand aan het diner.