Skip to main content

Abel. restaurant

Welkom bij Abel. restaurant – De perfecte trouwlocatie
Droom je van een onvergetelijke trouwdag op een unieke locatie? Bij Abel. restaurant bieden wij een idyllische omgeving van jouw bruiloft. Gelegen in het prachtige natuurgebied, combineren we rustieke charme met moderne faciliteiten. Onze sfeervolle zalen en schitterende Koepel maken elke ceremonie en receptie speciaal. Ontdek de mogelijkheden en maak van jouw bruiloft een sprookje bij Abel. restaurant.

Ter inspiratie hebben wij Abel’s Lovely Wedding Arrangement samengesteld. Wij informeren jullie graag in een persoonlijk gesprek over onze mogelijkheden.

Abel's lovely wedding arrangement

Over Abel. restaurant

Abel. restaurant – in het van van de Rhoonse Grienden
Dit sfeervolle grand café en restaurant wordt gerund door het echtpaar Remco en Sigrid Abel, die sinds 1999 hun passie voor gastvrijheid en culinaire hoogstandjes delen met hun gasten. Met aandacht voor detail en een persoonlijke benadering zorgt Abel. restaurant voor een onvergetelijke ervaring.

De locatie combineert een landelijke ambiance met moderne faciliteiten, ideaal voor zowel intieme als grote gezelschappen. Of je nu komt voor een diner, een zakelijke bijeenkomst, of een feestelijke gelegenheid, bij Abel. restaurant ben je verzekerd van topservice en een warme sfeer.

  • Ligging: Nabij natuurgebied de Rhoonse Grienden
  • Ruimtes: Diverse sfeervolle zalen en prachtige koepel
  • Specialiteiten: Persoonlijke service, nemen graag zorgen uit handen.
Vraag een offerte aan

Waarom Abel. restaurant als trouwlocatie?

Beschikbaarheid en capaciteit

Onze locatie is het hele jaar door beschikbaar voor bruiloften en wij kunnen evenementen hosten voor verschillende aantallen gasten, afhankelijk van de gekozen ruimtes en opstelling: voor de ceremonie kunnen wij tot 150 gasten ontvangen, en voor het diner en feest bieden wij ruimte aan maximaal 800 gasten.

Bekijk de zalen

Faciliteiten en diensten

Ruimtes: Meerdere sfeervolle zalen en een prachtige Koepel.
Food: Ons restaurant biedt diverse opties, van uitgebreid diner tot een buffet of walking dinner.
Leveranciers: Hoewel we zelf geen decoratiediensten aanbieden, werken we samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers.

Bekijk onze leveranciers

Kosten en pakketten.

Wij bieden transparante prijzen en een all-in trouwpakket om een idee te krijgen van de kosten. Daarnaast werken wij met omzetgaranties, die variëren afhankelijk van de trouwdatum.

Ervaringen en foto's

Bekijk onze fotogalerij en lees de ervaringen van anderen bruidsparen om een idee te krijgen van de magie die jullie bruiloft bij Abel. kan bieden. Klik hier voor de impressie.

Planning en coördinatie.

Ons team van ervaren planners staan klaar om jullie te helpen bij elke stap van de planning, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie speciale dag.

Juridische zaken.

Wij bieden de mogelijkheid om een ceremonie op locatie te houden. Hierdoor kan je de hele bruiloft bij ons op de locatie plannen.

Abel's arrangementen

Bij Abel. restaurant bieden wij een breed scala aan arrangementen om jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Van toost & taart tot de ceremonie, en van uitgebreide diners tot heerlijke buffetopties, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op maat.

Klik op de onderstaande knop voor een volledig overzicht van al onze arrangementen en foodmogelijkheden.

Ontdek onze arrangementen

Veelgestelde vragen

Hebben jullie nog vragen over onze locatie, diensten of arrangementen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor uitgebreide antwoorden en meer informatie.

Bekijk de veelgestelde vragen